Handelsbetingelser

 1. 1. Generelt

Handelsbetingelserne beskriver de vilkår, der er gældende for brugen af deeppanpizzaexpress-viborg.dk

Som bruger af deeppanpizzaexpress-viborg.dk erklærer du:

 • at du er 18 år gammel
 • at du har gennemlæst handelsbetingelserne omhyggeligt
 • at du er indforstået med at være bundet af handelsbetingelserne
 • at du juridisk er i stand til at indgå bindende aftaler

Deep Pan Pizza Express forbeholder sig retten til at ændre handelsbetingelserne uden forudgående varsel. Som bruger af deeppanpizzaexpress-viborg.dk, er det dit eget ansvar at holde dig ajour med de gældende handelsvilkår.


 1. 2. Bestilling

Ved afgivelse af en ordre på deeppanpizzaexpress-viborg.dk sendes ordren til Deep Pan Pizza Express, der godkender ordren inden ordren sættes i produktion. Henvendelser vedrørende en allerede godkendt ordre bedes ske pr. telefon til Deep Pan Pizza Express.


 1. 3. Betaling

Alle priser på deeppanpizzaexpress-viborg.dk er i danske kroner (DKK) inkl. moms.

På deeppanpizzaexpress-viborg.dk kan du anvende følgende betalingsmidler:

 • Dankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • MasterCard
 • Maestro

Beløbet for din ordre trækkes når ordren er bekræftet af Deep Pan Pizza Express. Beløbet, der trækkes, har du godkendt i forbindelse med afgivelse af din ordre.


 1. 4. Levering

Ved bestilling af takeaway på deeppanpizzaexpress-viborg.dk, kan du vælge at få din bestilling leveret. Leveringen foretages af Deep Pan Pizza Express.


 1. 5. Fortrydelsesret

En ordre produceres umiddelbart i forlængelse af ordrebekræftelsen og anses derfor som værende påbegyndt, samtidig med bekræftelse af ordren. I henhold til forbrugeraftaleloven er der derfor ikke fortrydelsesret på en ordre, regnet fra tidspunktet for bekræftelse af ordren.


 1. 6. Reklamationer

Ved modtagelse af ordren skal du kontrollere, at ordren er leveret i henhold til bestillingen. Reklamation skal altid ske til Deep Pan Pizza Express straks ved modtagelse af ordren.


 1. 7. Misbrug

Ved misbrug eller mistanke om misbrug forbeholder Deep Pan Pizza Express sig ret til at annullere en afgivet ordre uden varsel. I tilfælde af kriminelle forhold, vil Deep Pan Pizza Express altid foretage en politianmeldelse. Deep Pan Pizza Express forbeholder sig retten til at udelukke brugere, der har misbrugt hjemmesiden.


 1. 8. Sikkerhed

Deep Pan Pizza Express er ansvarlig for indsamling og håndtering af data. Vores persondatapolitik kan læses her.

Betaling på deeppanpizzaexpress-viborg.dk sker via en sikker forbindelse (https). Kortoplysningerne krypteres (SSL) og kan ikke læses af andre end indløseren. Deep Pan Pizza Express eller tredjepart har ikke adgang til kortoplysningerne.


 1. 9. Ansvarsfraskrivelse

Deep Pan Pizza Express garanterer ikke at oplysninger på hjemmesiden til enhver tid er korrekte, fuldstændige og opdaterede.

Deep Pan Pizza Express er ikke ansvarlig for misbrug af brugernavne og adgangskoder, med mindre Deep Pan Pizza Express har handlet uagtsomt i opbevaring af disse eller videregivet disse til tredjemand.

Deep Pan Pizza Express fraskriver sig ethvert ansvar for driftstab, tabt fortjeneste og andre såvel direkte som indirekte tab, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Et eventuelt erstatningskrav rettet mod Deep Pan Pizza Express vil blive opgjort i henhold til dansk rets almindelige erstatningsregler.


 1. 10. Lovvalg og værneting

Handelsbetingelserne er underlagt dansk ret. Enhver uoverensstemmelse i forbindelse med handelsbetingelserne er underlagt de danske domstole.


Handelsbetingelser v1.1 - Gældende fra 1. februar 2016

 Handelsbetingelser | Persondatapolitik | CookiepolitikDankortVisaVisa electronMastercardMaestro